Звездин рођендан

Звездин рођендан

Објављено: 26. фебруара 2023.

С поносом вам представљамо прославу 78-ог рођендана спортског друштва Црвена звезда

Наши тренери Ана Бојић, Александра Бесеровац, Милош Милошевић, Снежана Сворцан и Гузељ Перовић су створили културу успеха и победе у пливачком клубу. Они ће мотивисати многе младе да постану сјајни пливачи и наставе традицију. 

Пријаве за такмичење су отворене!

Придружите нам се у прослави 78. рођендана Спортског друштва Црвена звезда! 

У наредних 15 дана, обезбедили смо бесплатан упис нових чланова у наш пливачки клуб, дајући им могућност да уживају у нашим програмима и тренинзима без чланарине у периоду од 2 месеца. Ово је наша промотивна акција, а наш једини циљ је да привучемо што више људи да нам се придруже. 

Истовремено, пријаве за наше такмичење су отворене! Не пропустите шансу да се такмичите са најбољима и покажете своје пливачко умеће.

Домаћини нашег пливачког клуба и наши посвећени тренери: Ана Бојић, Александра Бесеровац, Милош Милошевић, Снежана Сворцан и Гузељ Перовић су створили културу успеха и победе у нашем клубу и мотивишу многе младе да постану сјајни пливачи и наставе традицију. 

Добродошли у Спортски и Рекреативни центар „Милан Гале Мушкатировић“ и наш пливачки клуб, где се стварају шампиони!

Пропозиције и програм

Љутице Богдана 1А

О нама

Пливачки клуб Црвена звезда има вишедеценијску традицију рада и многобројне успехе на такмичењима. Млади пливачи имају прилику да се развијају у одличним условима кроз рад са искусним тренерима.

Школа пливања

Пливање је идеалан начин за развијање духа и тела код младих. Наш пливачки клуб пружа могућност да се овим спортом дете бави рекреативно, али и припреми за професионалну каријеру.