Зимски камп

Зимски камп

Објављено: 3. децембра 2022.

ЗИМСКИ КАМП – СИРОГОЈНО

И ове године пливачки клуб Црвена звезда организује зимовање у Сирогојну од 16. 01. до 21.01.2023 године. Зимски камп у природи за децу. Преко 20 година искуства у раду са децом уз сертификоване тренере. Безбрижних 7 дана уз незаборавно дружење са вршњацима.

Хотел „Сирогојно стар” налази се у златиборском селу Сирогојно. Село је смештено на надморској висини од око 950м где се укрштају морска и континентална клима, такозвана ”ружа ветрова“ која веома повољно утиче на психофизико стање организма. Собе су трокреветне, четворкокреветне и петокреветне, свака са купатилом.
Спортски терени и зимска санкалишта у близини смештаја су полигон за разне креативне и спортске активности. Целодневни спорски програм како напољу, тако и у затвореном простору посебно је осмишљен како би боравак деци био забаван и користан. На крају сваког дана организује се вечерњи програм уз аниматора.

Ми ћемо тренирати, дружити и забављати се, пријавите Ваше дете да нама се прикључи!

датуми: 16.01. – 22.01.2023.

6 ноћи, 7 дана

цена: 31.000 динара

пријављивање на број телефона:

064 416 97 06

Галерија

Галерија

Љутице Богдана 1А

О нама

Пливачки клуб Црвена звезда има вишедеценијску традицију рада и многобројне успехе на такмичењима. Млади пливачи имају прилику да се развијају у одличним условима кроз рад са искусним тренерима.

Школа пливања

Пливање је идеалан начин за развијање духа и тела код младих. Наш пливачки клуб пружа могућност да се овим спортом дете бави рекреативно, али и припреми за професионалну каријеру.