Школа пливања

Школа пливања

Објављено: 5. јануара 2023.

Пливање је једна од најстаријих човекових активности и представља неодвојиви сегмент свакодневног живота. Стручњаци истичу да је пливање изразито корисно за тело и дух, а погодно је практиковати га у свим животним добима.
Погодно је за раст и рад мишића, зглобова, плућа, кичме, кардио-васкуларног система, помаже за успостављање правилног држања, стицање и одржавање кондиције, регулише гојазности, а корисно је и за психичко здравље и ослобађа од стреса. Овај креативни спорт посебно је важан и погодан за младе у развоју.

Тренинг у нашем клубу прилагођен је раду са најмлађом децом, од 4 године и старијом, како би на креативан и лак начин савладали основе пливања. Почетни
циљ тренинга је да деца науче да се одржавају на води и правилно дишу. Како тренинзи одмичу деца полако савладавају основне стилове пливања и стичу кондицију. Тренери су ту да најмлађе охрабре и прате њихов развој.

Било да ће се пливањем бавити професионално или рекреативно, оно ће за дете постати један од лепих и позитивних аспекта живота. У нашем клубу омогућени су им забавни и корисни тренинзи, дружење са вршњацима, а два пута годишње организују се спортски кампови, где деца тренирају и играју се у природи.

Љутице Богдана 1А

О нама

Пливачки клуб Црвена звезда има вишедеценијску традицију рада и многобројне успехе на такмичењима. Млади пливачи имају прилику да се развијају у одличним условима кроз рад са искусним тренерима.

Школа пливања

Пливање је идеалан начин за развијање духа и тела код младих. Наш пливачки клуб пружа могућност да се овим спортом дете бави рекреативно, али и припреми за професионалну каријеру.